Selecteer een pagina

Ons portfolio

Functionele en technische expertise
Focus op 2 van ’s werelds leidende platformen!
Technische experten in commerce en experience.
Functionele en strategische know-how voor uw projecten.

Hoe helpen wij u

Onze expertises!

SAP Commerce

Voor SAP commerce oplossingen bent u bij Digitalum aan het juiste adres. Onze experts assisteren u met uw SAP Commerce development projecten van design tot implementatie. Omwille van de pure focus van deze consultants op SAP Commerce hebben zij een doorgedreven kennis van het platform.

Adobe Experience Cloud

Net als onze SAP Commerce experten, focussen onze Adobe experten op een specifiek platform. Zij kunnen u dan ook perfect begeleiden van initiatie van een project tot de volledige implementatie en aftercare van Adobe Experience Cloud projecten. Adobe EM, Campaign, Analytics en andere toepassingen hebben dan ook geen geheimen voor hen.

Strategie

Functionele experts met ervaring in verschillende internationale implementaties kunnen u meer inkijk geven in de mogelijkheden van de beide tools. Heeft u vragen op strategisch of tactisch niveau over deze toepassingen, dan kunnen zij op basis van hun ervaring mogelijke oplossingen aanbieden en mee een roadmap bepalen voor de technische teams alsook de interne sales/marketing teams.

Microservices

SAP en Adobe stellen hun platformen steeds meer open voor integraties met externe tools. Onze Java experts met ervaring in zowel SAP als Adobe maken het mogelijk om de out-of-the-box mogelijkheden uit te breiden met nuttige integraties of eigen in-house ontwikkelde componenten. Door middel van microservices architecturen zorgen deze integraties niet voor problemen bij upgrades van de platformen.

Front-end development

Een uitstekend werkend platform vormt de basis van elke implementatie. De ervaring en de gebruiksvriendelijkheid laat echter af en toe te wensen over. Onze Front-end specialisten met ervaring in beide toolsets zorgen voor een performante, visueel aantrekkelijke website.

Partnerships

SAP en Adobe bieden nog veel meer mogelijkheden dan de onderdelen waarop wij ons focussen. Door middel van partnerships aan te gaan met specialisten in de andere aspecten van deze platformen, zijn wij in staat om onze klanten doorheen het volledig platform te assisteren. Magento, Marketo, SAP S/4HANA, … zijn dan ook mogelijkheden die wij graag met u en onze partners exploreren.

Uit eigen ervaring weet ik dat er een wezenlijk verschil is tussen de mogelijkheden van een platform en de mogelijkheden van de klant. Dat besef je pas als je zelf klant bent geweest.

Diederik Bots, mede-oprichter Digitalum

Expertise

Officiƫle partner

Share This